Interessante links

De belastingdienstBelastingdienst

Op de site van de belastingdienst vindt u alle informatie omtrent wetgeving, belastingen en regelgeving. Het is belangrijk om deze site regelmatig te bezoeken in verband met veranderingen op vele gebieden. Tevens kunt u vaak alle door u benodigde formulieren rechtstreeks downloaden.

Ga naar de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl

 

 

 


 

overheid.nlOverheid.nl

De belangrijkste informatiebron voor ondernemers is
de website van Antwoord voor bedrijven. Op Overheid.nl is de achterliggende wet- en regelgeving te vinden, een totaaloverzicht van de producten en diensten voor ondernemers plus een aantal links naar websites die ook voor ondernemers van belang zijn.

 

Ga naar de website van de overheid: www.overheid.nl

 

 


 

RijksoverheidRijksoverheid

Rijksoverheid.nl is dé website van het Rijk. Informatie van Postbus 51, nieuws en informatie over de regering en ministeries op één plek.

 

Ga naar de website van de rijksoverheid: www.rijksoverheid.nl

 

 

 


 

 

uwvHet UWV

UWV is het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. UWV zorgt voor deskundige, doelgerichte en efficiënte landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen (zoals WW, WIA (IVA en WGA), Wajong, WAO, WAZ, WAZO en Ziektewet), en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Dat doen we als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Ga naar de website van het UWV: www.uwv.nl

 


 

 

kvkDe KVK

De Kamer van Koophandel wil ondernemers verder laten komen met ondernemen. Niet alleen met een up-to-date Handelsregister waarin u informatie over alle ondernemingen in Nederland vindt. Maar ook door het aanbieden van seminars, online informatie en adviesgesprekken.

 

 

Ga naar de website van de KVK: www.kvk.nl

Blijf op de hoogte

Contactinformatie

Salariskantoor Wieringa
Oude Weg 29
9561 LA Ter Apel
Telefoon: 0599 - 78 53 93
Mobiel: 06 - 13079973
info@uwsalariskantoor.nl
www.uwsalariskantoor.nl

Uw route naar ons

Vult u hieronder uw adres in en we geven u de juiste route naar ons kantoor: